Ποδόσφαιρο Γυναικών: Συνεχίζουν στον ΟΦΗ Αεράκη, Κουκουλάκη και Κωνιωτάκη

Ανανέωσαν στον ΟΦΗ οι Ροδάνθη Αεράκη, Αγγελική Κουκουλάκη και Παρασκευή Κωνιωτάκη.

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Ροδάνθη Αεράκη, Αγγελική Κουκουλάκη και Παρασκευή Κωνιωτάκη.

Οι ανακοινώσεις:

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΟΦΗ με χαρά σας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 με την παίκτρια μας Ροδάνθη Αεράκη η οποία είναι μία εκ των βασικών πρωταγωνιστριών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας την περσινή χρονιά.

Ροδάνθη καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα,πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων σου ομαδικούς και προσωπικούς.

 

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΟΦΗ με χαρά σας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 με την διεθνή παίκτρια της ομάδας μας Αγγελική Κουκουλάκη η οποία είναι μία εκ των βασικών πρωταγωνιστριών για την μεγάλη επιτυχία μας την περσινή χρονιά.

Αγγελική καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα,πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων σου ομαδικούς και προσωπικούς.

 

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΟΦΗ με χαρά σας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 με την διεθνή παίκτρια της ομάδας μας Παρασκευή Κωνιωτάκη η οποία είναι μία εκ των βασικών πρωταγωνιστριών για την μεγάλη επιτυχία μας την περσινή χρονιά.

Παρή καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα,πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων σου ομαδικούς και προσωπικούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ