Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τέσσερις ακόμη ανανεώσεις στις Αβαντίδες Χαλκίδας

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τις Αβαντίδες Χαλκίδας οι Δήμητρα Γιαννακούλη, Αναστασία Τζαφέρη, Μαριάννα Κατωπόδη και Ηλέκτρα Πλυτά.

Τη φανέλα των Αβαντίδων Χαλκίδας θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Δήμητρα Γιαννακούλη, Αναστασία Τζαφέρη, Μαριάννα Κατωπόδη και Ηλέκτρα Πλυτά. Παράλληλα, ο σύλλογος της Χαλκίδας ανακοίνωσε την αποχώρηση της Λουκίας Πρίφτη.

Οι ανακοινώσεις:

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Δήμητρα Γιαννακούλη.
Η Δήμητρα θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας για δεύτερη χρονιά, έχοντας δώσει την ηρεμία και την σοβαρότητα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Κάτι που το αποδεικνύουν και οι κλήσεις της στην εθνική ομάδα, όπου πλέον αποτελεί σταθερό μέλος της!
Ευχόμαστε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρωθούν τα όνειρα μας!

 

 

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Αναστασία Τζαφέρη.
Η Αναστασία θα είναι ακόμα μια χρονιά το “μηχανάκι” στα άκρα της άμυνας μας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της, τόσο στην ομάδα μας, όσο και στην εθνική νεανίδων, που είναι βασικό μέλος.
Καλή σεζόν να έχουμε Τζαφ!

 

 

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Μαριάννα Κατωπόδη.
Η Μαριάννα ήρθε στην ομάδα μας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και γρήγορα καθιερώθηκε στην ενδεκάδα με την ποιότητα και το ταλέντο που την διακατέχει.
Ευχόμαστε να έχουμε μια χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες

 

 

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Ηλέκτρα Πλυτά.
Η Ηλέκτρα ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και ήταν ένας πολύ σημαντικός συνδετικός κρίκος στην “αλυσίδα” της ομάδας μας.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η χρονιά που σε λίγες μέρες ξεκινά να είναι ακόμα καλύτερη με υγεία και πολλές επιτυχίες

 


 

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με την Λουκία Πρίφτη.
Η Λουκία αγωνίστηκε στην ομάδα μας για δύο χρόνια με την μορφή δανεισμού από την Αγία Παρασκευή. Την ευχαριστούμε για την προσφορά της στην ομάδα και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας της!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ