Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ξεκινά προπονήσεις ο Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Πεντέλη

Ξεκινούν οι προπονήσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Πεντέλη του Ολυμπιακού.

Την προσεχή Δευτέρα 30 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις του Ολυμπιακού Σχολής Ποδοσφαίρου Πεντέλης, με τον σύλλογο Αθλητικός Όμιλος Ζωή, να λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς & φίλοι,

Σας ενημερώνουμε πως την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 ξεκινούν οι προπονήσεις για τα Γυναικεία Τμήματα του Συλλόγου μας σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας Αγωνιστικής Περιόδου. Ο σύλλογό μας ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΩΗ θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας ΕΠΟ με στόχο την πολύ καλή Αγωνιστική παρουσία και την απόκτηση ποδοσφαιρικών εμπειριών για τις αθλήτριες μας.

Η οργάνωση και ο σωστός Προγραμματισμός είναι τα στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν τα μέγιστα για την καθιέρωση του συλλόγου μας στις Εθνικές κατηγορίες. Προς αυτήν την κατεύθυνση εξαγγέλλουμε τις εξής Παροχές για τις Αθλήτριες μας:

🤜   9 θέσιο  Βανάκι Μετακινήσεων για τις ανάγκες Προπονήσεων και Αγώνων της Ακαδημίας μας

  • Στελέχωση του Προπονητικού και Επιστημονικού Team με

έμπειρους Πτυχιούχους Καθηγητές UEFA , Φυσιοθεραπευτές , Διατροφολόγους & Ψυχολόγους υπό την εποπτεία του @Βαγγέλη Καραμουλά

  • Σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πραγματοποίηση Επιστημονικών  Ημερίδων με θεματολογία τις Αγωνιστικές , Διατροφικές και Ψυχολογικές κατευθύνσεις για την μεγιστοποίηση της Απόδοσης των Αθλητριών μας
  • Εργομετρικές εξετάσεις
  • Δοκιμαστικά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για στελέχωση των Γυναικείων Τμημάτων καθώς επίσης επισκέψεις και παρακολούθηση προπονήσεων των Τμημάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέντη.
  • Δωρεάν παρακολούθηση αγώνων της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Γήπεδο Καραϊσκάκη

Όλα αυτά  σηματοδοτούν τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα Γυναικεία Τμήματα της Ακαδημίας μας, δίνοντας το στίγμα πως μόνο με ‘’Επαγγελματική νοοτροπία’’ & Οργάνωση, έρχονται τα σωστά αποτελέσματα, θέτοντας παράλληλα υγιείς και σωστές Βάσεις.

Καλούμε τα Κορίτσια όλων των ηλικιών τα οποία επιθυμούν να παίξουν ποδόσφαιρο, φορώντας  την Ερυθρόλευκη Φανέλα να δηλώσουν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Τρόποι Επικοινωνίας:

Fcb: Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Πεντέλη

Instagram: Olympiacospenteli

info@olympiacospenteli.gr

6978119313 κος Καραμουλάς

6937448532 κος Ντούσκος

Olympiacos FC

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ