Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός

Την απόφαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για τη συνέχιση του πρωταθλήματος από την 15η αγωνιστική επιχειρεί να αναιρέσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με προσφυγή 19 σελίδων.

Μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες ζητούν την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης και τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αγωνιστικές σε εμβόλιμες ημερομηνίες.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναφέρεται στην απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας στις 14 Δεκεμβρίου για ορισμό των αγωνιστικών 16-20 του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες επικαλούνται έγγραφο του Βασίλη Γκαγκάτση στις 21 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο οι λύσεις ήταν τέσσερις:

1. Η διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7/1. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό αφού «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4/1. “Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».

2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».

3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.

4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ