Πρόβλημα με Αλ Αχλί έχει ο Μιλόγιεβιτς

Ξαφνική παραίτηση του Μιλόγιεβιτς από την Αλ Αχλί.

Στην Αλ Αχλί έχει προκύψει θέμα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο Σέρβος προπονητής, γνωστός στην Ελλάδα από την επιτυχημένη θητεία του στον Πανιώνιο.

Παραιτήθηκε ξαφνικά από το πάγκο της Αλ Αχλί, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου του ζήτησαν να ανακαλέσει προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή».

O πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα ανέλαβε την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στις 28 Φεβρουαρίου, αφού προηγουμένως έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις από την διοίκηση της ομάδας. Όπως τονίζεται σε μέσα της αραβικής χώρας, ο 50χρονος τεχνικός παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του προκειμένου ο σύλλογος να ενισχυθεί διαπίστωσε πως αυτό δεν συνέβη.

Η Αλ Αχλί βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 14 βαθμούς λιγότερους σε σχέση με την Αλ Νασρ μένοντας έτσι εκτός Ασιατικού Champions League. Μάλιστα στα τελευταία πέντε ματς έχει σημειώσει μόλις μια νίκη. Ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο για 18 μήνες ζήτησε να αποχωρήσει, ωστόσο η διοίκηση της Αλ Αχλί συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο προκειμένου ο Σέρβος τεχνικός να μεταπεισθεί και να παραμείνει στο πόστο του.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*