Ρόμα: Βλέπει τον Σάσα Λούκιτς

Σε συζητήσεις με την Τορίνο είναι η Ρόμα για τον Σάσα Λούκιτς.

Η Ρόμα κοιτά τον μέσο της Τορίνο Σάσα Λούκιτς ο οποίος βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ, με την Εθνική Σερβίας.

Ο Λούκιτς είχε συνδεθεί με τη Ρόμα την περασμένη καλοκαιρινή περίοδο ωστόσο πλησιάζει προς την έξοδο από το Τορίνο μετά από διαφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου. Επιπλέον, ο παίκτης φημολογείται ότι βρίσκεται κοντά σε μεταγραφή, δείχνοντας ακόμη περισσότερο την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την «Γκρανάτα».

Η Ρόμα είναι η ομάδα που έχει εκφράσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Λούκιτς. Ο Μουρίνιο τον θέλει το συντομότερο δυνατό.

Η Τορίνο κοστολογεί τον διεθνή άσο περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ – ένα ποσό που η Ρόμα μπορεί να δαπανήσει τον Ιανουάριο, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα με προτεινόμενους τους Μαράς Κουμπούλα και Ελντόρ Σομουρόντοφ. Και οι δύο παίκτες αναζητούν αυξημένο χρόνο συμμετοχής και θα μπορούσαν να εμπλακούν σε μια συμφωνία για τον Λούκιτς.

Οι δύο σύλλογοι έχουν κάνει προκαταρκτικές συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν σύντομα να εξελιχθούν σε συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις καθώς η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ