Σερτζίνο Ντεστ: «Είναι μεγάλη πρόκληση να μάθω από τον Μέσι»

Την επιθυμία του να μάθει πώς να παίζει από τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Σερτζίνο Ντεστ.

Ο Ντεστ υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου, έχοντας ήδη καταγράψει την πρώτη του εμφάνιση με τους Μπλαουγκράνα. Στόχος του είναι να μάθει από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στο κόσμο, όπως ο ίδιος δήλωσε, τον Λιονέλ Μέσι.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θα αναπτυχθώ σε αυτό το κλαμπ, γιατί θα δω τι πρέπει να βελτιώσω. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά αυτό με παρακινεί, παίζοντας με τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι κάτι που πραγματικά ήθελα και ονειρευόμουν».

«Νομίζω πως πρέπει να εκμεταλλευτώ και να μάθω από αυτούς τους παίκτες. Ο καλύτερος στον κόσμο είναι εδώ, ο Μέσι και μπορώ να μάθω από αυτόν. Νιώθω ότι όταν είσαι στην Ισπανία, είναι πιο εύκολο να μάθεις ισπανικά. Έτσι, αν είμαι με τους καλύτερους παίκτες, είναι πιο εύκολο να αναπτυχθείς».

Ο νεαρός αριστερός μπακ, αποτελεί τον πρώτο Αμερικανό ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να αισθάνεται περήφανος. «Είμαι ο πρώτος Αμερικανόςστην ομάδα της Μπαρτσελόνα, οπότε είμαι πραγματικά περήφανος γι’ αυτό», τόνισε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*