Φερνάντο Αλόνσο: «Ήταν πραγματικά πολύ ξεχωριστό για μένα να επιστρέψω στην F1».

Πανευτυχής για την επιστροφή του και πάλι στις πίστες της F1, είναι ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Φερνάντο Αλόνσο, επιστρέψει στη Φόρμουλα 1 την επόμενη σεζόν, ύστερα από δύο έτη απουσίας και οδήγησε ένα αυτοκίνητο F1 για πρώτη φορά μετά το 2018, κατά τη διάρκεια μιας διαφημιστικής περιοδείας που διοργανώθηκε από τη Renault στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο 39χρονος Ισπανός οδηγός πήρε τη θέση του στο RS20, το μονοθέσιο που συμμετέχει στη σεζόν 2020 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 και το οποίο συνήθως ανατίθεται στον Αυστραλό Ντανιέλ Ρικιάρντο και στον Γάλλο Εστεμπάν Οκόν.

Σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανέφερε: «Ήταν πραγματικά πολύ ξεχωριστό για μένα να επιστρέψω στην F1».

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να νιώσω το αυτοκίνητο. Η επιστροφή στην ταχύτητα μιας F1 δεν είναι εύκολη, αλλά ένιωσα ότι βελτιώνομαι από γύρο σε γύρο. Αυτό το αυτοκίνητο έχει δυνατότητες, όπως φαίνεται στον αγώνα, αλλά υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Αλόνσο συνδέθηκε για απροσδιόριστη περίοδο με τη Renault, την ομάδα με την οποία κέρδισε τους δύο παγκόσμιους τίτλους του και των οποίων τα αυτοκίνητα θα αγωνιστούν από την επόμενη σεζόν με το όνομα Alpine, τη σπορ μάρκα της γαλλικής παραγωγής.

Google news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*