Συλαϊδόπουλος: «Ικανοποιημένος από τη διάθεση και την αυταπάρνηση των παικτών»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Συλαϊδόπουλος, παρά την αποβολή του Πούγγουρα

Χωρίς νικητή και σκορ, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος για σχεδόν 20 λεπτά έπαιζε με δέκα παίκτες.

Ο υπηρεσιακός τεχνικού των «Πρασίνων», Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και την διάθεση που είχαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε πόσο σημαντικό είναι. Θέλαμε να το κερδίσουμε και γι΄ αυτό μπήκαμε με ένα επιθετικό σχήμα. Σε καμία περίπτωση δεν αφήσαμε το παιχνίδι ούτε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Δεν είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε αυτά που θέλαμε.

Έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση και την αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες μου. Διαχειριστήκαμε πολλές απουσίες τόσο πριν από τον αγώνα, όπως του Μαουρίσιο, αλλά και τα προβλήματα κατά τη διάρκεια του. Θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ