Συνάντηση ΕΠΟ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Σήμερα στις 11:00 στα γραφεία τις ΕΠΟ είναι προγραμματισμένη η συνάντηση όλων των αρμοδίων, του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να επιλύσουν το πρόβλημα της αποχής των διαιτητών λόγω του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου πριν από 16 μέρες .

Που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της 15ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ. Η ΕΠΟ, η Πολιτείας, η  Super League, η Αστυνομίας, και η FIFA κι η UEFA, θα συνεδριάσουν για πρώτη φορά για την επίλυση του θέματος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα δώσει το παρών εκ μέρους της Πολιτείας . Η ΕΠΟ θα εκπροσωπηθεί από τον  Βαγγέλη Γραμμένο. Ενώ θα υπάρξει επιτροπή από τους Έλληνες διαιτητές οι οποίοι είναι οι εξής :  Ιωάννης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης.

Στην συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα  για το πώς θα πάψει επιτέλους το Ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται ρεζίλι. Ενώ η επιτροπή των διαιτητών  θα θέσουν το θέμα της ασφάλειάς τους, ιδίως μετά την επίθεση στον συνάδελφό τους.

Από την σημερινή συνάντηση  θα κριθεί αν οι διαιτητές θα συνεχίσουν την αποχή τους ή όχι. Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες της Σουπερ Λιγκ είχαν προτείνει να φέρουν ξένους διαιτητές σε περίπτωση που θα συνεχίσουν την αποχή οι Έλληνες .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ