Σβάρνας: «Πρέπει να αρπάζω την ευκαιρία, όποτε μου δίνεται»

Ο Στράτος Σβάρνας στάθηκε στην αναγκαιότητα η Εθνική να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Μολδαβία, ενώ αναφέρθηκε και στις θυσίες που έκανε για να είναι στη θέση που βρίσκεται σήμερα.

Η Ελλάδα φιλοξενεί αύριο (11/10) τη Μολδαβία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του UEFA Nations League και ο Στράτος Σβάρνας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στην ετοιμότητα που πρέπει να έχει ο ίδιος, ώστε όποτε ζητηθεί από τον προπονητή να συνεισφέρει.

«Ο κόσμος θα περιμένει να κάνουμε καλό ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτήν την εβδομάδα. Να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να παίξουμε επιβλητικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις των Μολδαβών», επεσήμανε αρχικά ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ.

Για τα διαδοχικά παιχνίδια και τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ σχολίασε: «Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τρία ματς σε λίγο χρονικό διάστημα, παρότι υπάρχει σωματική και ψυχολογική κούραση. Χαίρομαι που παίζω, δικαιώνεται η δουλειά και οι κόποι μου. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να αρπάζω την ευκαιρία όποτε μου δίνεται. Ο υγιής ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο παίκτη. Όσοι παίκτες είναι στην εθνική, το αξίζουν, αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο. Κοιτάζουμε να δίνουμε το 100%, όλα τα παιχνίδια είναι must win. Δεν είναι πολύ εύκολο να αγωνίζεσαι στο κέντρο της άμυνας με έναν συμπαίκτη που δεν παίζεις συνέχεια μαζί. Χρειάζεται καλή συνεργασία και επικοινωνία με τον παρτενέρ. Το κλειδί είναι η σωστή επικοινωνία μεταξύ μας».

Όσο για τους στόχους στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Να συνεχίσουμε την καλή φήμη των Ελλήνων αμυντικών, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει. Θέλουμε να κυριαρχούμε και να παίζουμε επιβλητικό ποδόσφαιρο, όχι άναρχα».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*