Τηλεδιάσκεψη για επανέναρξη Γ’ Εθνικής και Α’ κατηγορίας Γυναικών

Πρώτο βήμα για την επανέναρξη της Γ’ εθνικής και της Α’ κατηγορίας γυναικών.

Σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Παναγιώτη Διακοφώτη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, του Γιώργου Μπαντή, προέδρου του ΠΣΑΠ, του Γιώργου Μαυρωτά, Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, του Οδυσσέα Παξινού, μέλους της ιατρικής επιτροπής της ΓΓΑ και εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Σε αυτή, τέθηκε το ζήτημα της επανέναρξης της Γ’ εθνικής κατηγορίας ανδρών και της Α’ κατηγορίας γυναικών, μέσα στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Η επιθυμία αυτή εκφράστηκε από όλους τους συμμετέχοντες, ενώ η Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΟ, θα καταθέσει προέγκριση από τη ΓΓΑ, υγειονομικό πρωτόκολλο, που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα 9 προαπαιτούμενα που ισχύουν για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε -τηρουμένων των οδηγιών του πρωτοκόλλου-  να επαναρχίσουν οι προπονήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα, με συμμετοχή του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, του προέδρου του ΠΣΑΠ κ. Γιώργου Μπαντή, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, του μέλους της ιατρικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. κ. Οδυσσέα Παξινού και εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Αντικείμενό της ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και η έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Γυναικών, εντός του πλαισίου που καθορίζει η εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας του COVID-19.

Δεδομένης της κοινής επιθυμίας για επιστροφή στα γήπεδα, εκφράστηκε η βούληση όλων των πλευρών για αυστηρή τήρηση των προϋποθέσεων επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η υποβολή, εκ μέρους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Α., προς έγκριση, υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα 9 προαπαιτούμενα που ισχύουν για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε -τηρουμένων των οδηγιών του πρωτοκόλλου-  να επαναρχίσουν οι προπονήσεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*