Tμήμα Στίβου ΠΑΟΚ: Oι ακαδημίες, ο νέος χώρος στην Τούμπα και οι ανάγκες

Oι ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα, είτε αναφερόμαστε σε ομαδικά, είτε σε ατομικά αθλήματα είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να επενδύσει ένας σύλλογος.

Ο ΠΑΟΚ στο κομμάτι των ακαδημιών και συγκεκριμένα το τμήμα στίβου προχώρησε σε ένα ακόμη βήμα κομβικής σημασίας. Απέκτησε τον δικό του χώρο στο γήπεδο της Τούμπας!!Κάτι που αποτελεί προσωπική επιτυχία της εφόρου, Τάνιας Κεραμυδά.

Στην πρώτη ανάγνωση κάτι τέτοιο ίσως να μην είναι τόσο σημαντικό στην ουσία όμως είναι κάτι που θα κάνει την διαφορά. Γιατί οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να είναι προστατευμένοι σε κλειστό χώρο όλο τον χειμώνα και να τους απασχολεί αποκλειστικά και μόνο η προπόνηση τους και τίποτα άλλο. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη έκταση χώρου για πάρκινγκ, καθώς και χώρος αναμονής των γονέων για τα παιδιά.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο κάτω από την Θύρα 3 του Γηπέδου Τούμπας, στην «καρδιά» του Οργανισμού ΠΑΟΚ.

Η τιτάνια προσπάθεια και οι απαραίτητοι “αιμοδότες”

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο καράβι και όλοι όσοι έχουν εμπλοκή με διοικητικές θέσεις αντιλαμβάνονται την ευθύνη και τις απαιτήσεις που έχει ένας τέτοιος ρόλος.

Το βάρος της ευθύνης μεγαλώνει ακόμη περισσότερο όταν ουσιαστικά “παλεύεις” μόνος για ένα τμήμα που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ερασιτέχνη.

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με την οικονομική κρίση, την πανδημία του Covid και τώρα πλέον την ενεργειακή κρίση τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ και η ανάγκη για οικονομικούς “αιμοδότες” είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη!!

Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν με πιθανές χορηγίες και μια συμφωνία που θα είναι win- win,χωρίς όμως να γνωρίζουν αν υπάρχει ανάγκη και με ποιον τρόπο θα μπορέσουν να το κάνουν.

Η πόρτα για οικονομικούς “αιμοδότες” ήταν είναι και θα συνεχίζει να είναι πάντα ανοιχτή για όποιον θέλει να βοηθήσει. Η ανάγκη είναι δεδομένη τόσο στον στίβο όσο και στα υπόλοιπα τμήματα.

Η λογική θα πρέπει να είναι λίγα από πολλούς γιατί ο στόχος του συλλόγου από την στιγμή που ιδρύθηκε ήταν, είναι και θα παραμείνει η κορυφή.

Η κουβέντα δεν είναι απλά για χορηγούς αλλά για αναπόσπαστα κομμάτια της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου για να φτάσει εκεί που αξίζει.

Κάρτες φίλων Στίβου

Όποιος θέλει να βοηθήσει για να συνεχίσει η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ μπορεί να αγοράσει τις “Κάρτες φίλων Στίβου” που εδώ και λίγες ημέρες είναι στην διάθεση του κόσμου.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο:

6975514187
Τάνια Κεραμυδά
Έφορος Τμήματος Στίβου ΠΑΟΚ

 

πηγή: paokday.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ