Βανδάλισαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοινώθηκε ως ο νέος συνιδιοκτήτης της Χάμαρμπι και οι οπαδοί της Μάλμε βανδάλισαν το άγαλμα του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα με την Μάλμε και προς τιμή του δημιουργήθηκε ένα άγαλμα με ύψος 3 μέτρα και που ζυγίζει μισό τόνο. Όμως η αγάπη του κόσμου θα εξελισσόταν σε μίσος καθώς στα 38 του αποφάσισε να αποκτήσει μετοχές της μισητής Χάμαρμπι.

Την Τρίτη (26/11) η Χάμαρμπι ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο νέος συνιδιοκτήτης της ομάδας. Στο άκουσα της είδησης οι οπαδοί της Μάλμε αντέδρασαν.

Η Μάλμε είναι η μεγάλη αντίπαλος της Χάμαρμπι και με το που μάθανε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε συνιδιοκτήτης της Χάμαρμπι, έγινε το πιο μισητό πρόσωπο στη Μάλμε.

Έτσι οι οπαδοί της Μάλμε βανδάλισαν το άγαλμα χρησιμοποιώντας πλαστικές σακούλες σκουπιδιών και ένα καπάκι τουαλέτας!

Οι αγανακτισμένοι φίλοι της ομάδας πάντως δεν έμειναν μόνο εκεί! Συγκεκριμένα, εξαγριωμένοι φίλοι της ομάδας έγραψαν «Ιούδα» στην πόρτα του

Το σίγουρο είναι πάντως ότι το άγαλμα δε θα μείνει για πολύ καιρό στην θέση του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ