Βαγγέλης Μαρινάκης: “Αυτά είναι παραμύθια, που είχαμε καιρό να δούμε στα ελληνικά γήπεδα”

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη διακοπή του ντέρμπι.

Διακόπηκε οριστικά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο “Γ. Καραϊσκάκης” (με το σκορ στο 1-1) και η τύχη του θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του, τόνισε πως ο γιατρός του αγώνα δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με τον Χουάνκαρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Για να μη μακρηγορούμε, αυτό που έγραψε ο γιατρός είναι πως κατά τη γνώμη του, μετά από εξέτασή του μία ώρα μετά το συμβάν, η κλινική του εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα δεν έχει στο γήπεδο μηχανήματα και εργαστήριο για να κάνει περεταίρω εξετάσεις για να πει αν ήταν fit ή not fit. Σύμφωνα με τον κανονισμό, πρέπει να τον κοιτάξουμε ξανά στη Super League, ο γιατρός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια αυτό, γιατί χρειάζονται εξετάσεις από μηχανήματα, που δεν υπάρχουν στα γήπεδα. Ακούστηκε ένας κρότος, εκεί ήταν παίκτες και των δύο ομάδων, που έκαναν ζέσταμα. Μόνο ένας ποδοσφαιριστής έδειξε να έχει πρόβλημα. Ο γιατρός ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως δεν υπήρχε επαφή με την κροτίδα. Από τον κρότο ο παίκτης είπε πως δεν μπορεί να σηκωθεί και πως ζαλίζεται. Φεύγοντας, τον είδαμε να φορά και κολάρο. Αυτά είναι παραμύθια, που είχαμε καιρό να δούμε στα ελληνικά γήπεδα.

Να δούμε και ματς του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, όπου πάνω από τον πάγκο ήταν 40 ποινικοί με μαχαίρια, σουγιάδες και αυτοσχέδιες βόμβες. Οι κροτίδες ήταν επί χίλια, παίξαμε, χάσαμε και δεν υπήρξε κανένα θέμα. Με τον Φινμπόγκασον κάηκε το πόδι του, το είδαν οι γιατροί και δεν γινόταν να συνεχίσει. Εδώ οι γιατροί δεν κατέγραψαν καμία βλάβη του παίκτη. Η κατάστασή του ήταν ικανοποιητική και ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης ήθελαν να πάει στο νοσοκομείο.

Είδαμε τι έγινε στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και πόσες κροτίδες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και τι έγινε. Τώρα με την πρώτη κροτίδα θα πέφτει ο παίκτης. Αντί να κάνουμε βήμα μπροστά, κάνουμε 10 βήματα πίσω. Θα πρέπει να αποφύγουμε τέτοιου είδους γεγονότα. Αν ήμουν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα έλεγα να συνεχιστεί το ματς. Απογοητεύτηκα. Ο γιατρός, δεν τον έχω ξαναδεί, τον είδα πρώτη φορά εδώ κάτω. Αφού είπε πως η εικόνα είναι ικανοποιητική, έπρεπε να συνεχίσει. Ο παίκτης ήταν αναπληρωματικός. Δεν έπαιζε. Έχω δύο λόγους να είμαι απογοητευμένος και ως πρόεδρος του Ολυμπιακού και ως πρόεδρος της Super League. Aυτό το γεγονός μας πάει πίσω, θα το βρούμε μπροστά μας. Τρεις ώρες ήμασταν κάτω και προσπάθησα να είμαστε ήρεμοι. Ο γιατρός μου είπε πως λαμβάνει μηνύματα, που τον απειλούν και του βρίζουν τη μητέρα.

Εμείς ήμασταν έτοιμοι να συνεχίσουμε το ματς. Ήμασταν έτοιμοι να κερδίσουμε. Ακόμη και παίκτες του Παναθηναϊκού ήθελαν να συνεχιστεί. Ήταν ένα ντέρμπι με φάσεις και όλοι θέλαμε να τελειώσει. Τώρα τα δικαστήρια έχουν τον λόγο, θέλαμε να γίνει το ματς. Δεν υπήρχε λόγος να μην συνεχιστεί. Υπάρχουν οι αρμόδιοι φορείς για να αποφασίσουν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ