Ανανέωσαν Ντίας και Λουσέρο, παρελθόν ο Μανά στον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χόρχε Ντίας και τον Αντριάν Λουσέρο, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Kingsport.gr.

Η ομάδα του Αγρινίου, θέλοντας να ανταμείψει την προσφορά των δύο ποδοσφαιριστών, τους πρόσφερε στον μεν Ντίας (που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν) διετές συμβόλαιο, στον δε Λουσέρο μονοετές.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Νίκολας Μανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ