“Μάχη” στην Τρίπολη για την πρώτη θέση

Στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί(19:15) τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play-outs της Σουπερλίγκ 1.

Οι Αρκάδες φιλοδοξούν στο να πετύχουν μία νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα τους δώσει και την πρώτη θέση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Μία θέση η οποία εκτός από το γόητρο ίσως αποτελέσει και ένα εκ των εισιτηρίων για τις ερχόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τους Σουάρεθ, Άνχελ, Βλάχο και Ιγκλέσιας καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους ακόμη.

 

Η αποστολή της ομάδας:

1.Παπαδόπουλος 93. Μιχαήλ, 3. Τασουλής, 4. Πασαλίδης, 27. Κώτσιρας, 34. Matricardi, 42. Αντζουλάς, 45. Χριστόπουλος, 6. Valiente, 7. Marc Fernandez, 8. Borja Fernandez, 12. Munafo, 14. Bellocq, 21. Τζίμας, 23. Riera, 40. Sito, 77. Deletic, 10. Luis Fernandez, 11. Regis, 30. Barrales.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ