Να τελειώσει από σήμερα την πρόκριση

Να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ των εκτός έδρας γκολ και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα κιόλας θέλει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο (17:00, Cosmotesports HD)

Οι Αρκάδες ταξιδεύουν ως το Ηράκλειο χωρίς να έχουν στην διάθεση τους τις υπηρεσίες των Μουνάφο και Πασαλίδη λόγω ενοχλήσεων αλλά και του νεοαποκτηθέντα Χρήστου Αραβίδη.

 

Η αποστολή του Αστέρα:
Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντεζ, Καλτσάς, Μανιάς και Δουβίκας.

 

 

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, όπως και τον νεοφερμένο Μπαχανάκ. Η ομάδα του Εργοτέλη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ιστορική για αυτούς στιγμή με τις τελευταίες προπονήσεις να αφορούν κυρίως τις στημένες φάσεις.

 

Η αποστολή του Εργοτέλη:
Κατσιμήτρος, Τσελέπης, Καλογεράκης, Bahanack, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής, Κοιλιάρας, Χατζηδίμπας, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Kacurri, Γροντής, Effort, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng, Ροβίθης.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*