Σημαντική εκτός έδρας νίκη για Αλαβές

Την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα άνοιξαν σήμερα δύο αναμετρήσεις. Η Σοσιεδάδ ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 μένοντας χαμηλά στην βαθμολογία, ενώ ισόπαλες αναδείχτηκαν Χιρόνα και Χετάφε.

Χιρόνα-Χετάφε 1-1

Η Χιρόνα υποδέχτηκε την Χετάφε στο Δημοτικό Στάδιο Μοντίβιλι, αλλά δεν υπήρξε νικητής, αφού το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει.
Στο δεύτερο μέρος, η Χιρόνα δημιούργησε ευκαιρία για γκολ στο 58′, αλλά η Χετάφε πήρε το προβάδισμα στο 61′. Ο Άνχελ βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και δεν δίστασε να κάνει το σουτ για το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε από τον Εσπινόζα στο 85′ με κεφαλιά στην μικρή περιοχή. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας.

Σοσιεδάδ-Αλαβές 0-1

Η Σοσιεδάδ φιλοξένησε την Αλαβές στο Σαν Σεμπαστιάν, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με την νίκη με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν το γκολ, κάτι που επετεύχθη στο 11′ με τον Κάλιερι, ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακα με κοντινή κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, χωρίς επιτυχία και το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Η Σοσιεδάδ προσπάθησε να βρει διαδρόμους για να σκοράρει και έφτασε κοντά τόσο στο 48’ με τον Januzaj, όσο και στο 56′ με τον Άκυρο, χωρίς να τα καταφέρουν. Ωστόσο, η συνέχεια της αναμέτρησης δεν διέθετε κάτι διαφορετικό, αφού καμία ευκαιρία δεν δημιουργήθηκε. Έτσι, το 0-1 υπέρ της Αλαβές έμεινε ως το τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ