Στο ”Χ” Πορτογαλία με Ιταλία, διπλό οι Σουηδοί στην Τουρκία

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας και την αναμέτρηση που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα η Ιταλία υποδέχτηκε την Πορτογαλία για τον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας Εθνών. Τελικό σκορ 0-0 σε ένα παιχνίδι όπου την κατοχή της μπάλας και τις μεγάλες φάσεις είχαν οι γηπεδούχοι.

Οι Σουηδοί πέρασαν νικηφόρα με μόλις 1-0 από το Ικόνιο της Τουρκίας με χρυσό σκόρερ τον Γκράνκβιστ (71′) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το δεύτερο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας.

Πρώτο γκρουπ, τρίτος όμιλος και οι Αλβανοί υποδέχθηκαν τους Σκωτσέζους με τους φιλοξενούμενους να υποτάσσουν τους αντιπάλους τους με τέσσερα γκολ. Σκόραραν οι Φρέιζερ(14′), Φλέτσερ (45’+2) και Φόρεστ(55′,67′).

Για το τέταρτο γκρουπ της Τρίτης κατηγορίας Εθνών είχαμε ένα κλασσικό ντέρμπι μεταξύ Σερβίας και Μαυροβουνίου. Νικητές οι γηπεδούχοι με 2-1. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν μέσα σε ένα τρίλεπτο οι Λιάγιτς (30′) και Μίτροβιτς (32′) ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο επιθετικός της Μουγκόσα στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου οι Ρουμάνοι υποδέχθηκαν τους Λιθουανούς με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια άνετη νίκη 3-0. Πούσκας(7′), Κεσερού(47′) και Στάνσιου στο 65′.

Στο τρίτο γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας οι Αζέροι νίκησαν την ομάδα των Νησιών Φερόε με 2-0 από ημίχρονο με τους Ναζάροφ(18′) και Μαντάτοφ(28′).

Το Κοσσυφοπέδιο συνέτριψε την Μάλτα μέσα στην έδρα της με πέντε γκολ εκ των οποίων τα τέσσερα τα πέτυχαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Τα γκολ πέτυχαν οι Μουρίκι(15′), Κολόλι(70′), Αβντιγιάι(78′,80′) και Ρασίκα(86′).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ