Άσχημα τα νέα για Σουντανί – Η ανάρτησή του Αλγερινού

Άσχημα είναι τα νέα όσον αφορά τον τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί.

Ο Αλγερινός επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγο για «στροφική κάκωση γόνατος».

Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για ρήξη χιαστού! Ωστόσο θα υπάρχει καλύτερη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, προκύπτουν οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα παίζει στα πλάγια και ως κρυφός κυνηγός.

Αυτό μπορεί να γίνει με την απόκτηση μόνο ελεύθερου ποδοσφαιριστή, καθώς για αυτούς η περίοδος των μεταγραφών παρατείνεται για λίγες ημέρες. Επιπλέον, θα μπορεί να βοηθήσει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, μιας και δεν είναι δυνατό να γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο ίδιος ο Χιλάλ Σουντανί, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαίωσε τα άσχημα με το μήνυμα «Δυστυχώς, άσχημα νέα για τον τραυματισμό μου. Θα επανέλθω πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα».

Η ανάρτησή του στο Twitter:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ