Ήττα για τον Παναιτωλικό στον τελευταίο εντός έδρας

Για την 29η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Άρη στο τελευταίο εντός έδρας ματς για τους Αγρινιώτες και για τον Δέλλα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους γηπεδούχους αναπαύονται στο αμυντικό παιχνίδι. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Γιαννακόπουλου στο 5΄όμως το σουτ Μαρτίνες το μπλόκαρε ο Έλληνας πορτιέρο.

Ο Άρης ο οποίος είχε κατοχή προειδοποίησε τους Αγρινιώτες στο 12΄με το φάουλ του Ματίγια με τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει. Στο 20΄ο «Τίτορμος» προσπάθησε να κάνει ζημιά αλλά η σέντρα του Αμαράλ κόπηκε.

Στο 22΄ο Άρης άνοιξε το σκορ με το πλασέ του πρώην Αγρινιώτη Μαρτίνες έπειτα από την ασίστ του Ντιγκινί. Μετά το γκολ ο Μάζουρεκ προσπάθησε δημιουργήσει κίνδυνο για τον Κουέστα, αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα.

Στην συνέχεια ο Άρης ήθελε το δεύτερο γκολ όμως του έλειπε η τελική πάσα. Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σάββα Πανετελίδη απείλησε πρώτη με τον Ρόουζ στο 45΄, λίγο αργότερα ο Ντιγκινί παραλίγο να γίνει επικίνδυνος αλλά ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 48΄ ο Ντουάρτε έφερε στο ματς στα ίσια 1-1 έπειτα από την πάσα του Αμαράλ. Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός ισορρόπησε τον αγώνα ωστόσο δεν μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ.

Στην συνέχεια του αγώνα ο Άρης αρκετά απειλητικός με την κεφαλιά του Ντιγκινί όμως ο Γιαννακόπουλος ήταν παρών. Τελικά το 1-2 το πέτυχε η χρυσή αλλαγή του Σάββα Παντελίδη στο 86΄με δράστη τον Γιουνές δίνοντας στην ομάδα του το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μανά, αλλά μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Παναιτωλικός (Δέλλας):Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάζουρεκ (64′ Γκούγκα), Μιχάι, Τσιγγάρας, Λιάβας (46′ Μαρινάκης), Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μπαΐροβιτς, Ντουάρτε (81′ Μανά).

Άρης (Παντελίδης):Κουέστα, Κορχούτ, Ρόουζ, Ματίγια, Γκαρσία, Λάρσον, Ντιγκινί, Σόουζα (72′ Τζανακάκης), Βελέζ, Σιώπης, Μαρτίνες (84′ Γιουνές).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ