Α1 Γυναικών: Αποχώρησαν από τον ΟΑ Χανίων Νανάκος και Βιντσιλαίου

Αποχώρησαν από την ομάδα του ΟΑ Χανίων ο προπονητής Σταύρος Νανάκος και οι παίκτριες Αγγελική και Σταυριανή Βιντσιλαίου.

Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, η νεοφώτιστη ομάδα των Χανίων, παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μέσα στη χρονιά αυτή, τα Χανιά πέτυχαν τη σημαντικότερη νίκη στην ιστορία τους, επί του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 65-66 στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Τόσο ο κόουτς Νανάκος, όσο και οι αδερφές Βιντσιλαίου δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, θα μελετήσουν ενδελεχώς όλες τις προτάσεις που θα έχουν στα χέρια τους, έτσι ώστε να επιλέξουν τον καλύτερο δυνατό προορισμό.

Μαζί με τον Σταύρο Νανάκο, αποχώρησε και ο βοηθός του, Στάθης Τσιαντής, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής στη Δόξα Βύρωνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ