Α1 Γυναικών: Για το αήττητο ο Ολυμπιακός, μάχη στη Βούλα

Με το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα συνεχίζεται την Κυριακή(20/12) η δράση στα παρκέ της Α1 γυναικών με τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα στα Πατήσια ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον γηπεδούχο Σπόρτιγκ και έχει μία και μόνο λέξη στο μυαλό του, την νίκη και τη διατήρηση του αήττητου. Οι “Ερυθρόλευκες”, που προέρχονται από την παρθενική τους νίκη στην ευρωλίγκα, έχουν πολύ καλή ψυχολογία κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει. Από την άλλη ο Σπόρτιγκ θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν με το ρόλο του να είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Στην Καλλιθέα οι Εσπερίδες υποδέχονται τα Καλύβια και θέλουν την νίκη ώστε να επιστρέψουν στην 2η θέση της βαθμολογίας εκεί όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μετά την εκτός έδρας νίκη του επι της Λευκάδας. Από την άλλη τα Καλύβια στη σκιά της ανακοίνωσης της Τάνιας Χαλιβέρα ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση θα προσπαθήσει να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα των Εσπερίδων.

Στο κλειστό “Γ. Γεννηματάς” της Βούλας ο Πρωτέας υποδέχεται την Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Ο γηπεδούχος Πρωτέας θέλει να συνεχίσει θετικά μετά και την νίκη του επί του Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Δάφνη από την πλευρά της θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από την Λευκάδα.

Τέλος στο κλειστό της Εργάνης στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός υποδέχεται την Ελευθερία Μοσχάτου. Η ομάδα του Βύρωνα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και βλέπει σαν τελικό την αναμέτρηση, ενώ το ίδιο κρίσιμη είναι η αναμέτρηση και για την Ελευθερία η οποία θέλει να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Σπόρτιγκ 13.00 Σπόρτιγκ-Ολυμπιακός Χριστοδουλάκης-Λαζαρίδης (Μπεσκάκη)

Εσπέρου 12.30 Εσπερίδες Καλλιθέας-ΓΑΣ Καλυβίων Τσολάκος-Τηγάνης (Παλάτος)

Γ. Γεννηματάς 13.00 Πρωτέας Βούλας-Δάφνη Αγ. Δημητρίου Γιακείμη-Λύρας (Ηπιώτης)

Δ. Καλτσάς 13.30 Αθηναϊκός-Ελευθερία Μοσχάτου Θεοδωρόπουλος Ρ.-Σπυρόπουλος (Ντάβαρης)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ