Για την επιβίωση του κόντρα στον ΠΑΣ

Εφτασε και η  27η στροφή της Σουπερλιγκ με τον ΟΦΗ να υποδέχεται σήμερα (Σάββατο, 17:15) τον ΠΑΣ Γιάννινα και να επιζητά μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Στις τάξεις του ΟΦΗ επικρατεί μια τεράστια συσπείρωση καθώς κόσμος, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι μια “γροθιά” και υπάρχει τεράστια δίψα για νίκη.

Πριν την αναμέτρηση ο ΟΦΗ έχει 22 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα 26. Ειναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι αν ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να κερδίσει σήμερα χάνει το τραίνο της παραμονής, είτε ισχύσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, είτε όχι.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χάιμε Βέρα δε θα έχει στη διάθεσή του τους Σακορ, Δεληγιαννιδη, Ναμπι και Στρέζο, όμως επιστρέφει ο Γιακουμακης για να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή.

Εκτός αποστολής είναι και ο Ποτουριδης που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Μία πιθανή εντεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1 ειναι με Σωτηρίου στο τέρμα. Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλη και Κοροβεση στην άμυνα. Αμυντικά χαφ οι Νάστος, Μεγιάδο και μπροστά τους ο Νέιρα. Στα φτερά της επίθεσης οι Φερέιρα Σοουζα και Ρικάρντο Βαζ ενώ στην κορυφή θα είναι ο Γιακουμάκης.

Θεση στην εντεκάδα διεκδικουν οι Βουο και Κυριακίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΣ:

Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κυριακίδης, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Βαζ, Νέιρα, Ντίνας, Σάσι, Φερέιρα, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βουό.

Το Γεντί Κουλέ αναμένεται να έχει πάνω από 6000 κόσμο. Οι καιρικές συνθήκες προβλέπεται να μην είναι οι καλύτερες, καθώς υπάρχει πιθανότητα βροχής και ανέμων. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε ιδανικά επίπεδα από δεν θα πέσει κάτω από τους 18 βαθμούς Κελσίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ