Γιουβέντους: Θετικός στον κορονοϊό και ο Πάολο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύντροφος του Οριάνα Σαμπατίνι. Ο Αργεντίνος άσος της Γιουβέντους το έκανε γνωστό με ανακοίνωση του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Το post του Πάολο Ντιμπάλα:

“Γεια σε όλους, ήθελα να σας ενημερώσω πως μόλις λάβαμε τα αποτελέσματα του τεστ για τον Covid-19 και τόσο εγώ όσο και η Οριάνα βρεθήκαμε θετικοί.

Ευτυχώς είμαστε σε τέλεια κατάσταση. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Χαιρετισμούς σε όλους!”, ήταν το μήνυμα του Αργεντίνου, το οποίο συνόδευσε με μία φωτογραφία του ίδιου και της Οριάνα.

Στην επιβεβαίωση του γεγονότος πως ο Πάουλο Ντιμπάλα διαγνώστηκε θετικός σε κορονοϊό, προχώρησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης η Γιουβέντους:

“Ο ποδοσφαιριστής Πάουλο Ντιμπάλα υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ που αποκάλυψαν πως ήταν θετικός στον COVID-19. O παίκτης, που από την Τετάρτη 11 Μαρτίου είναι σε εθελοντική οικιακή απομόνωση, θα συνεχίσει να παρακολουθείται και να ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα. Είναι καλά και είναι ασυμπτωματικός”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ