Δέκα λεπτά σε κάθε ημίχρονο αρκούσαν στη Γουότφορντ

Η Γουότφορντ πήρε σημαντικό τρίποντο με τη νίκη της με 2-0 κόντρα στη Νόριτς στο “Κάροου Ρόουντ” για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Δεν εντυπωσίασε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά ήταν αυτή η οποία μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και βρήκε τα δύο γκολ που της χάρισαν τη νίκη. Ανούσια υπεροχή των παικτών του Φάρκε αφού δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Φλόρες.

Το σκορ άνοιξε ο Ντεολοφέου στο 2′ ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γκρέι.

Ανάσα για τον σύλλογο της νότιας Αγγλίας καθώς πήρε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασε τους 8 βαθμούς ανεβαίνοντας στη 18η θέση ενώ η Νόριτς έμεινε στους 7 βαθμούς και αντικατέστησε την Γουότφορντ στη τελευταία θέση.

Η Γουότφορντ ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 επί της Νόριτς μόλις στο 2ο λεπτό. Από αυτό το χρονικό σημείο και μετά, τα “Καναρίνια” πήραν τον έλεγχο, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια σπουδαία ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν μόνο με αντεπιθέσεις να αυξήσουν το προβάδισμα τους.

Το μοναδικό γκολ του πρώτου 45λεπτου πέτυχε ο Ντεολοφέου στο 2′. Έκλεψε τη μπάλα στο αντίπαλο μισό, δεν σκέφτηκε να πασάρει, προσπέρασε τρεις παίκτες και πλάσαρε τον Κρουλ χωρίς να του αφήσει περιθώριο αντίδρασης.

Ο Γκρέι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του στο 52′. Ο Ντεολοφέου επιχείρησε μια σέντρα, κόπηκε αλλά δοκίμασε πάλι και ο Άγγλος επιθετικός με “τακουνάκι” άφησε για δεύτερη φορά άγαλμα τον Ολλανδό κίπερ.

Ένα αχρείαστο μαρκάρισμα του Καμπασέλε στο 65′ οδήγησε τον Μάρινερ στο να του δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο στον Ντρμιτς. Ο Γκρέι έχασε μοναδική ευκαιρία στο 83′ να τελειώσει το ματς καθώς ενώ δεν είχε αντίπαλο, επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Κρουλ ενω ήταν εκτός εστίας αντί να τελειώσει τη φάση από κοντά.

Κίτρινες: Χιους (69′), Βράνσιτς (86′), Μασίνα (90+3′)

Κόκκινες: Καμπασέλε (65′)

Νόριτς (Φάρκε): Κρουλ, Λούις (82′ Βράνσιτς), Γκόντφρει, Τετέι, Άαρονς, ΜακΛιν, Τράιμπουλ, Ερνάντεζ, Στίπερμαν (62′ Ντρμιτς), Μπουέντια (62′ Κάντγουελ), Πούκι

Γουότφορντ (Φλόρες): Φόστερ, Χολέβας (88′ Μασίνα), Κάθκαρτ, Ντόουσον, Καμπασέλε, Γιάνμαατ, Ντουκούρε, Καπού, Χιους, Περέιρα (31′ Γκρέι), Ντεολοφέου (70′ Μαριάπα)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ