Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Σανίνο

Ένατη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί την Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (3/11, 19:30).

Η χθεσινή προπόνηση για τους «Πράσινους» ολοκληρώθηκε, χωρίς να ανακοινώσει ο Σανίνο την αποστολή της ομάδας. Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες βρίσκονται στο ξενοδοχείο, αφού ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε να ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στην Θεσσαλική ομάδα.

Ο Λεβαδειακός έχει ένα αρνητικό σερί έξι ηττών στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι στο κύπελλο πήρε την νίκη εντός έδρας απέναντι στον Άρη Αβάτου. Οι αλλαγές της διοίκησης στον πάγκο δεν έφεραν το αποτέλεσμα απέναντι στην Λαμία, αλλά η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι «Πράσινοι», που μετρούν μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής, είναι στην προ-τελευταία θέση με τρεις βαθμούς. Οι Βοιωτοί θέλουν την νίκη και στο πρωτάθλημα απέναντι στους Θεσσαλούς, κάνοντας τα πρώτα βήματα για την απομάκρυνσή τους από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Λάρισα βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς και μετρά δύο ήττες, μια νίκη κι μια ισοπαλία στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Ο προπονήτης της Λάρισας, Τζιανλούκα Φέστα, δεν αντιμετώπισε πρόβληματα της τελευταίας στιγμής, μετά την χθεσινή προπόνηση, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα. Εκτός αποστολής, είναι ο τιμωρημένος Άντονι Φατιόν, o τραυματίας Λεοζίνιο καθώς και οι Μπέρτος και Σαχίτι. Ο Ιταλός τεχνικός των «βυσσινί», μετά την προπόνηση ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα έχει μαζί του στην Βοιωτία.

Αποστολές ομάδων:

Λεβαδειακός: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Παιτέρη, Μπάλλα, Γκόλια, Ακόστα, Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Καρανίκα, Νούνιτς, Μπαργκάν, Κούνιτς, Κόεφ, Γρομητσάρη, Φρίουι, Χοτζάλι, Νούσιο και Μόρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ