Εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λάρισα

Ένα ευχάριστο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-1 της ΑΕΛ στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία απέναντι στην ομάδα της Λάρισας, έβγαλαν όρεξη στο χορτάρι με συνεργασίες και ατομικές ενέργειες και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, ωστόσο η άμυνα του Ολυμπιακού δεν ανησύχησε. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κάμπου ήταν να μειώσει το σκορ.

Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ο Γιώργος Μασούρας στο 9’ και στο 11’, ο Χιλάλ Σουντανί στο 17’ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με πέναλτι στο 37’. Για την ΑΕΛ σκόραρε ο Αμρ Ουάρντα στο 56’.

Το ματς

Με αλλαγές στην βασική ενδεκάδα παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, Γκασπάρ, Αβραάμ, Μπα και Τσιμίκας στην άμυνα, Καμαρά και Μπουχαλάκης στον άξονα, Μπρούνο και Μασούρας στα άκρα και ο Σουντανί με τον Ελ Αραμπί στην επίθεση. Απέναντι, ο Μιχάλης Γρηγορίου παρέταξε τη Λάρισα με ένα αμυντικό 3-5-2.

Ορεξάτος μπήκε ο Ολυμπιακός , ο οποίος με το «καλημέρα» βγήκε μπροστά, δημιουργώντας φάσεις και φτάνοντας στο γκολ.

Στο 5ο λεπτό, ύστερα από συνεργασία Μπρούνο και Γκασπάρ, η μπάλα έφτασε στον Τσιμίκα από αριστερά, αυτός σούταρε από τη γωνία της περιοχής, αλλά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στην εκτέλεση, ο Μπα έπιασε μια άστοχη κεφαλιά.

Δύο λεπτά μετά, ο Ουάρντα σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κερδίζοντας κόρνερ.

Στο 9ο λεπτό ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Μπρούνο άνοιξε στον Ελ Αραμπί, αυτός με τη σειρά του στον Τσιμίκα ο οποίος σέντραρε, ο Μασούρας έκανε τακουνάκι στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 1-0.

Δύο λεπτά μετά, ο Σουντανί «χόρεψε» τον Μόρα, άνοιξε όμορφα στον Μασούρα αριστερά και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα για το 2-0!

Στο 16’ ο Μπουχαλάκης έκανε ωραία κάθετη για τον Μασούρα, αυτός πλάσαρε όμως ο Κρίστινσον πρόλαβε τη μπάλα.

Στο 17’ ο Σουντανί άδειασε τον Μόρα, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε υποδειγματικά από δεξιά τον Κρίστινσον κάνοντας το 3-0!

Στο 23’ ο Ελ Αραμπί άνοιξε στον Σουντανί, αυτός σούταρε αλλά πάνω στον Κρίστινσον. Αμέσως μετά, ο Ουάρντα πέρασε μέσα από τρείς αμυντικούς, έδωσε στον Νούνιτς, όμως ο Τσιμίκας πολύ έξυπνα κέρδισε το άουτ.

Στο 30’ ο Τσιμίκας σέντραρε για τον Σουντανί, αυτός έκανε ένα βολ πλανέ με τη μπάλα μα φεύγει ψηλά.

Στο 32’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπουχαλάκης έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 35ο λεπτό, ο Ελ Αραμπί ανατράπηκε από τον Μόρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Σέζο να καταλογίζει το πέναλτι. Το οποίο στο 37’ ο ίδιος το μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 4-0! Μάλιστα, το εκτέλεσε δύο φορές, καθώς στην πρώτη (εύστοχη και αυτή), ο Μασούρας είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή. Ο διαιτητής διέταξε επανάληψη και ο Μαροκινός δεν λάθεψε.

Στο 42’ ο Ελ Αραμπί έκανε προσποίηση φέρνοντας τη μπάλα στο δεξί, σούταρε, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στο  ίδιο μοτίβο εξελίχθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες, ωστόσο όπως ήταν φυσικό, από ένα σημείο και μετά, ο ρυθμός έπεσε. Η ΑΕΛ το μόνο που έκανε ήταν να μειώσει στο 56ο λεπτό.

Στο 53ο Καμαρά έκανε ένα μακρινό πλασέ, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά. Ένα λεπτό μετά, ο Ελ Αραμπί έκανε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και ο Κρίστινσον μπλόκαρε.

Στο 56’ ο Ουάρντα έκανε ένα σουτ από μακριά, ο Σα πήγε να μπλοκάρει, αλλά έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-1.

Στο 84’ ο Μπουχαλάκης σούταρε από μακριά, με τον Κρίστινσον να αποκρούει. Ενώ ο ίδιος επιχείρησε ακόμη ένα παρόμοιο σουτ στο 93′ αλλά πέρασε εκτός.

Πλέον, στο Λιμάνι η προσοχή στρέφεται στο προσεχές παιχνίδι στο Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Τσιμίκας (81’ Τοροσίδης), Παπαδόπουλος, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μασούρας, Σουντανί (74’ Μπενζιά), Ελ Αραμπί (65’ Γκερέρο)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (78’ Φιλίποβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (59’ Μπάλλας), Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάλιεβιτς, Νούνιτς (70’ Πινακάς), Ουάρντα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ