Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κράσνονταρ

Αναμενόμενα ονόματα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τον Λεονάρντο Κούτρη, ενώ συμπεριέλαβε τον Σουντανί στους εκλεκτούς με τους οποίους οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Ρώσους στο «Καραϊσκάκη» αποτελείται από τους εξής: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά και Σουντανί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Κράσνονταρ. / The squad players selected ahead of the match against @fckrasnodar. ?⚪️⚽️ #Olympiacos #UCL #OLYKRA #Squadlist @championsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ