Η Βόλφσμπουργκ πήρε το διπλό και πάτησε 6άδα

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης με 0-1 στο Βέζερσταντιον, για την 30η αγωνιστική της Bundesliga.

Σε έναν αγώνα χωρίς θέαμα και με λίγες συγκινήσεις, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ χάρις το γκολ του Βέργκοστ (82′) έφυγε με το τρίποντο από την Βρέμη.

Με αυτή τη νίκη οι “λύκοι” βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ είναι στην 17η θέση με 25 βαθμούς.

Η πρώτη παλή καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 13′, όταν ο Βέγκορστ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από θέση βολής, με τους γηπεδούχους να απαντάνε άμεσα, με τον Οζάκο που δοκίμασε το δεξί του πόδι λίγο έξω από την περιοχή στο 31′, όμως ο Κάστελς απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η Βόλφσμπουργκ μπήκε αρκετά πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ανταμείφθηκε στο 82′, με τον Σλάγκερ να εξαπολύει ένα σουτ, η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα σε δευτερόλεπτα ήρθε ο Βέγκορστ με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι σε γέμισμα του Κλάους να κάνει το τελικό 1-0.

Κίτρινες: Κλάσεν, Σάρκεντ, Μπιτενκούρ – Σλάγκερ, Πόνγκρατσιτς, Εμπαμπού

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Βογκτ, Αγκούστινσον, Οσακό (85′ Σέλκε), Βέλκοβιτς, Μοϊσάντερ, Σάργκεντ (76′ Μπιτενκούρ), Σελασιέ, Κλάσεν (85′ Βόλτεμειντ), Εγκεστάιν, Μπαργκφρέντ (61′ Μπάρτελς)

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Μπρέκαλο, Βέργκοστ, Μεχμέντι (64′ Γκίντσζεκ), Ρουσιγιόν (88′ Τισεράντ), Εμπαμπού, Πόνγκρατσιτς, Σλάγκερ (83′ Γκέρχαρντ), Μπρουκς, Άρνολντ (88′ Γκιλαβογκί), Σάντος Σα (64′ Κλάους)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ