Θετικό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα το ντεμπούτο του Λιούνγκμπεργκ, ισόπαλες Γουλβς και Σέφιλντ

Για την 14η αγωνιστική της Premier League, ισόπαλες αναδείχτηκαν Νόριτς και Άρσεναλ, Γουλβς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Νόριτς-Άρσεναλ 2-2

Η Άρσεναλ εμφανίστηκε βελτιωμένη στο ντεμπούτο του Λιούνμπεργκ, αλλά κόλλησε στο 2-2 με τη Νόριτς. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι εντός έδρας, δεν αφήνουν καμία ομάδα να περάσει εύκολα και έχουν δυσκολέψει κάθε αντίπαλο που έχει αγωνιστεί φέτος στο Κάροου Ρόουντ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21′ με τον Πούκι. Ο ΜακΛιν πάσαρε στον Φινλανδό, αυτός κοντρόλαρε, σούταρε έξω από την περιοχή, κόντραρε πάνω στον Μουστάφι και άλλαξε πορεία μπερδεύοντας τον Λένο (1-0).

Ο Ζίμερμαν χρησιμοποίησε το χέρι του σε εκτέλεση φάουλ του Οζίλ στο 25′ εντός περιοχής. Ο Ομπαμεγιάνγκ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε (1-1).

Ο Κάντγουελ έδωσε ξανά προβάδισμα στα “Καναρίνια” με ένα τέλειο πλασέ στο 45+2′ χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Γερμανό τερματοφύλακα (2-1).

Από κόρνερ του Οζίλ, ο Γκαμπονέζος επιθετικός σκόραρε και ισοφάρισε ξανά στο 57′. Η μπάλα πέρασε πάνω από πολλά κεφαλιά, κόντραρε λίγο στο Μουστάφι που άθελα του τη βρήκε και ο Ομπαμεγιάνγκ με δυνατό σουτ, άφησε ακίνητο τον Κρουλ (2-2).

Κίτρινες: Ζίμερμαν (25′), ΜακΛιν (44′), Τσέιμπερς (66′)

Νόριτς (Φάρκε): Κρουλ, Μπιράμ, Γκόντφρεϊ, Ζίμερμαν, Άαρονς, Τρίμπουλ, Αμαντού, Ερνάντεζ, ΜακΛιν, Κάντγουελ (83′ Μπουέντια), Πούκι

Άρσεναλ (Λιούνμπεργκ): Λένο, Κολάσινατς, Λουίζ, Μουστάφι, Τσέιμπερς, Γουίλοκ (71′ Τορέιρα), Τσάκα, Γκεντουζί (78′ Σάκα), Οζίλ (89′ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

Γουλβς- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1

Γουλβς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Στις λεπτομέρειες, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι βρισκόμενοι πίσω από το 2′.

Μόλις στο 2′, ο Μουσέ άνοιξε το σκορ. Ο Μπάλντοκ σέντραρε από τα δεξιά, ο Γάλλος επιθετικός ήταν μόνος του, κατέβασε τη μπάλα με το αριστερό πόδι και πλάσαρε με το δεξί (0-1).

Στο 64′, ο Ντόχερτι ισοφάρισε σε 1-1. Ο Χιμένεθ σεντραρε από τα δεξιά και ο Ιρλανδός μπακ έπιασε δυνατή κεφαλιά και νίκησε τον Χέντερσον (1-1).

Κίτρινες: Ντεντόνκερ (3′), Στέβενς (15′), Φλεκ (42′), Μπάλντοκ (54′), Ο’Κόνελ (63′), Έγκαν (90′)

Γουλβς (Εσπιρίτο): Πατρίσιο, Κίλμαν, Κόαντι, Ντεντόνκερ, Γιόνι, Μουτίνιο, Νέβες, Ντόχερτι, Χότα, Χιμένεθ, Τραορέ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Γουάιλντερ): Χέντερσον, Ο’Κόνελ, Έγκαν, Μπάσαμ, Στέβενς, Φλεκ, Νόργουντ, Λούντστραμ (90+1′ Φρίμαν), Μπάλντοκ, Μουσέ (86′ Ρόμπινσον), ΜακΓκόλντρικ (73′ ΜακΜπέρνι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ