Ισόπαλος με τη Μπρέντα ο Παναθηναϊκός

Στο μηδέν κόλλησε ο Παναθηναϊκός με τη Μπρέντα, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0 στην Ολλανδία.

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι έδωσε στην Ολλανδία το Τριφύλλι, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αυτήν την φορά. Οι πράσινοι θα επιστρέψουν στην Αθήνα, ενώ τα επόμενα φιλικά θα είναι στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι και τη Μπεσίκτας.

Ο αγώνας

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης η Μπρέντα απείλησε τον Παναθηναϊκό με τον Φαν Ντερ Γκάαγκ, ο οποίος έδωσε τη μπάλα στον Κουντιμπάνα, αλλά αυτός έστειλε αουτ τη μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός είχε και αυτός τη στιγμή του στο 28’ με τον Χατζηγιοβάνη από τα δεξιά, αλλά μπλόκαρε η άμυνα της Μπρέντα. Τη μπάλα στη συνέχεια τη βρήκε ο Δώνης, αλλά την έστειλε πάνω από την εστία του Όλιχ. Στο 41’ ο Μακέντα είχε ένα καλό σουτ αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 56’ οι πράσινοι έχασαν τρομερή ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάνη, αλλά τη μπάλα μπλόκαρε ο Όλιχ. Στο 63’ ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε κόρνερ, τη μπάλα βρήκε ο Κολοβός αλλά την έστειλε στο δοκάρι. Ο Νούνες στο 70’ προσπάθησε, αλλά έστειλε αουτ τη μπάλα.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, ενώ οι δυο ομάδες έφυγαν ισόπαλες, χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Κίτρινες: Μακέντα, Κουντιμπάνα

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (65’ Χριστογέωργος), Γιόχανσον (65’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (65’ Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (77’ Θεοχάρης), Ινσούα (65’ Καμπετσής), Δώνης (46’ Ζαχίντ), Χατζηθεοδωρίδης (65’ Ζαγαρίτης), Κολοβός (73’ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (73’ Βέργος), Κόναν (46’ Νούνες), Μακέντα (73’ Αλεξανδρόπουλος)

Μπρέντα: Όλιχ, Ριέρα, Μονσάλβ, Σούτεν, Βεσούρεν, Ελ Αλουσί, Στόκερς, Φιλίποβιτς, Μασάρτ, Φαν Ντερ Γκάαγκ, Κουντιμπάνα (79’ Αζαγκούρι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ