«Καθάρισε» στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν

Τη νίκη πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι, ενώ η Γαλατασαράι απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μπριζ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης

Νικήτρια αναδείχθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Γαλλία.

Οι Παριζιάνοι με τα δυο γκολ του Ντι Μαρία και το γκολ του Μουνιέρ, ανέβηκαν στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 3 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ζιντάν χωρίς βαθμούς είναι στην τελευταία θέση.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Ντι Μαρία, μετά από πάσα του Μπερνάτ, άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους.

Λίγο αργότερα, στο 33’ ο ίδιος με υπέροχο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 για την Παρί το πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουνιέρ, έπειτα από ασίστ του Μπερνάτ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μουνιέρ, Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Γκεγέ, Μαρκίνιος (70’ Ερέρα), Βεράτι, Σαράμπια, Ικάρντι (60’ Τσούπο-Μότινγκ), Ντι Μαρία

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Μιλιτάο, Μεντί, Ροντρίγκες (70’ Γιόβιτς), Καζεμίρο, Κρόος, Μπέιλ (79’ Ζούνιορ), Μπενζεμά, Αζάρ (70’ Βάθκεθ)

Μπριζ-Γαλατασαράι

Στο μηδέν «κόλλησαν» Μπριζ και Γαλατασαράι, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Οι δυο ομάδες του πρώτου ομίλου μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 1 βαθμό, ενώ και η Γαλατασαράι έχει 1 βαθμό και είναι στην τρίτη θέση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ