Και τώρα, Χιμπέρνιαν!

Το απόλυτο, 3×3, έκανε ο Αστέρας επί Πολωνικού εδάφους, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, επικρατώντας 2-1 επί της ισραηλινής Hapoel Ra’ nana.

Στην πρόβα τζενεράλε, ο Αστέρας έδειξε σοβαρότητα, έβγαλε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο και φάνηκε παραπάνω από έτοιμος για την πρώτη του ευρωπαϊκή αναμέτρηση στην Σκωτία (26/07), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αν και οι Αρκάδες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με γκολ του Αλανίζ στο 26ο λεπτό ύστερα από κοντινό πλασέ στην εστία, δεν σάστισαν και αντέδρασαν άμεσα, με το Πασαλίδη να κερδίζει πέναλτι στην αμέσως επόμενη φάση. Το πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ η κύρια βασική επιθετική αναφορά της ομάδας, Μιχάλης Μανιάς.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’) πιάστηκε στον ύπνο η Ισραηλινή άμυνα με τον Τσιλιανίδη να χρίζεται σκόρερ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Μουνάφο.

Το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι την λήξη του αγώνα, παρότι υπήρξαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές.

Ο Σάββας Παντελίδης οδήγησε την ομάδα του με μεγάλη επιτυχία μέσα από αυτό το στάδιο προετοιμασίας, τόσο σε τακτικό επίπεδο, όσο και από πλευράς ουσίας, πετυχαίνοντας τρεις στις τρεις νίκες.

Είθε αυτό να ήταν το έναυσμα για μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία των Αρκάδων. Αυτή είναι και η ευχή από εμάς εδώ στο Kingsport.gr.

 

Η σύνθεση του Αστέρα: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μπελόκ, Μπαστιάνος, Μουνάφο, Δουβίκας, Χριστόπουλος, Ματρικάρντι, Κουμάντεϊ και Τζίμας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ