Κύμα αποχωρήσεων στον Απόλλωνα Σμύρνης

Το κύμα αποχωρήσεων που άρχισε από τα μέσα Νοεμβρίου συνεχίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα της Ριζούπολης φαίνεται να έχει ήδη κάνει εκκαθάριση του ρόστερ της για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της.

Οι νέοι που αποχαιρέτησαν την Ελαφρά Ταξιαρχία είναι οι Βάσιτς και Γκαρός, ενώ είχε αποχωρήσει ο Ζοάο Πέδρο έχοντας σταματήσει τον δανεισμό του από την ΛΑ Γκάλαξι.

Επίσης, όπως σας ενημερώνει μόνο το Kingsport.gr, φημολογειται πως και για αποχώρηση ειναι και ο προπονητής, Μπάμπης Τεννές.

Oι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βάσο Βάσιτς, στον οποίο εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπορίς Γκαρός, στον οποίο εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Ζοάο Πέδρο από την ομάδα Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ευχαριστούμε την ομάδα για τη συνεργασία και τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ