Κύπελλο γυναικών: Στο final four ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 64-46 του Πρωτέα Βούλας και έγινε έτσι η δεύτερη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στο final-four του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας δεν συνάντησαν απολύτως καμία δυσκολία απέναντι στην ομάδα της Βούλας και έφτασαν πολύ άνετα και εύκολα στην νίκη και στην πρόκριση στην μεγάλη γιορτή του θεσμού όπου θα έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να υπερασπιστούν εκ νέου τα κεκτημένα τους.

Η εξέλιξη μάλιστα της αναμέτρησης έδωσε την δυνατότητα στον Γιώργο Παντελάκη να ρίξει στο παρκέ όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεση του και ξεκουράσει ορισμένες που έχουν τραβήξει πολύ κουπί τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας 64-46
Διαιτητές: Ραχιώτης-Πολυχρόνης
Δεκάλεπτα: 14-8, 37-21, 49-35, 64-46

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 7, Μάζιτς 2, Σταμάτη 13(3), Σπυριδοπούλου 5, Παυλοπούλου 3(1), Νικολοπούλου 1, Σωτηρίου 5, Λίτσι 2, Τζόνσον 12, Κοσμά 2, Σταμολάμπρου 12(2).

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Κονιδάρης): Χατζηβασιλείου, Μπουντούρη, Θεοδώρου, Κολλάτου 8(1), Σακελλαρίου 2, Χατζηγιακουμή 12(2), Ντάνου 5(1), Κολογερία 1, Αναστασοπούλου, Πέρκινς 8, Ντέλβα 10.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ