Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε ανανέωση με τον Νταβίντ Σίλβα

Στην Μάντσεστερ Σίτι εξετάζουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Νταβίντ Σίλβα, έως το τέλος της χρόνια. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο σύμφωνα και με την UEFA, οι παίκτες που τα συμβόλαια τους τελειώνουν το καλοκαίρι, μπορούν να συνεχίσουν έως να ολοκληρωθεί η σεζόν, στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.

Ο Νταβίντ Σίλβα κλείνει 10 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι, με τα σενάρια περί αποχώρησης του στο τέλος της σεζόν να πληθαίνουν συνεχώς. Ο 34χρονος μετρά 423 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, με την φανέλα των «Πολιτών». Ενώ, έχει πετύχει και 73 γκολ και είναι ένα από τα μέλη που βοήθησαν τον σύλλογο να «μεγαλώσει» τα τελευταία χρόνια. Ίντερ Μαϊάμι και Βαλένθια έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για τον διεθνή Ισπανό.

Το πρωτάθλημα της Premier League σταμάτησε προσωρινά, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Ωστόσο, όπως φαίνεται οι τελευταίο δέκα αγώνες αναμένεται να γίνουν κανονικά, μόλις κριθεί εφικτό. Πιθανότερη ημερομηνία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η 1η Ιουνίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ