Με ανατροπή η Λεβάντε

Η 2η αγωνιστική της La Liga άνοιξε αυλαία σήμερα με δύο αναμετρήσεις, όπου η Λεβάντε επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή της Βιγιαρεάλ, ενώ η Σεβίλλη χρειάστηκε ένα γκολ απέναντι στην Γρανάδα για να φύγει νικήτρια από το Νουέβο λος Κάρμενες.

Γρανάδα-Σεβίλλη 0-1

Στο Στάδιο Νουέβο λος Κάρμενες, η Γρανάδα υποδέχτηκε την Σεβίλλη, αλλά ηττήθηκε με 0-1.

Η Σεβίλλη ήταν απειλητική από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δημιουργώντας ευκαιρίες να σκοράρει. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στην συνέχεια και έκαναν αισθητή την παρουσία τους, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο 52’, το σουτ του ντε Γιονγκ κόπηκε από αμυντικό, αλλά ο Τζόρνταν ήταν στο κατάλληλο σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι κάνοντας το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες, με την Γρανάδα να απειλεί μόλις μια φορά στο 75’ με το σουτ του Μάσις.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το 0-1 ήταν το τελικό σκορ.

Λεβάντε-Βιγιαρεάλ 2-1

Η Λεβάντε αντιμετώπισε την Βιγιαρεάλ στο Θιουτάτ ντε Βαλένθια και επικράτησε με 2-1.

Μόλις στο τρίτο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, όταν  Εκαμπί έδωσε την πάσα στν Μορένο και ο τελευταίος είχε εύκολη δουλειά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη, χωρίς να καταφέρουν να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Η Βιγιαρεάλ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας αρκετές φορές στην αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι με δύο κερδισμένα πέναλτυ σε διάστημα 5 λεπτών κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει τα ηνία του αγώνα. Ο Ρότζερ ανέλαβε την εύστοχη εκτέλεση και των δύο στο 68’ – για την ισοφάριση – και στο 73’ – βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 2-1. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και το 2-1 έμεινε ως το τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ