Πεδουλάκης: «Να δώσουμε τις ευχές μας στον Ντέιβιντ Μπλατ»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι το σημαντικότερο για την ομάδα του είναι να εμφανιστεί έτοιμη και ανταγωνιστική στα playoffs της Euroleague. Επίσης ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ντέιβιντ Μπλατ κι αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και τον Γιάννη Αθηναίου.  

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα και στην ανταγωνιστικότητα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Αργυρή Πεδουλάκη:

«Εκτιμώ ότι ουσιαστικά έχω δουλέψει μια φορά στον Παναθηναϊκό. Εκείνα τα δυο χρόνια… παρά κάτι που έμεινα την πρώτη φορά. Η άλλη ήταν “επιστράτευση”, έκατσα έναν μήνα, είναι σαν μη γενόμενη στο μυαλό μου. Όσο, λοιπόν, μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο σοφός. Πλέον είναι διαφορετικά τα πράγματα, μιλάμε για μια διαφορετική ομάδα. Δεν αλλάζουμε το κομμάτι του πως σκεφτόμαστε για την ομάδα μας. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Παρεμπιπτόντως, να δώσουμε τις ευχές μας στον Ντέιβιντ Μπλατ, να γυρίσει δυνατότερος. 

Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια ομάδα γύρω από τους δημιουργούς μας που θα έχει ταχύτητα, να κατεβάσουμε τον μέσο όρο ηλικίας και να βελτιώσουμε το τρίποντο. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε αυτά τα κομμάτια με ένα γκρουπ παικτών που έχουν εμπειρία και ξέρουν να… περπατάνε στην EuroLeague, στα πολλά κι απαιτητικά ματς της διοργάνωσης. Μιλάμε για παιδιά που έχουν κίνητρο και δίψα να μπούνε στην EuroLeague. Αυτό είναι στο χέρι μας, να τους δείξουμε πως παίζεται το παιχνίδι στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Το σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ