Με δύο διαφορετικά πρόσωπα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Μπεσίκτας σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στη Κωνσταντινούπολη.

Πολλά προβλήματα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο για τους “πράσινους” και εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε μα φτάσει στην ισοφάριση.

Πρώτα στο 5’ με τον Σεκτζίν και στη συνέχεια στο 38’ με τον Οκτάι προηγήθηκε η τούρκικη ομάδα, αλλά στη συνέχεια και στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» και με δύο γκολ του Δώνη (62′, 80′) πήραν την ισοπαλία. Δοκάρι είχε στο 19ο λεπτό με τον Χατζηγιοβάνη, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μολό.

Η Μπεσίκτας έπαιξε με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της, ενώ οι αστέρες της όπως οι Κουαρέσμα, Μεδέλ, Βίντα έμειναν εκτός αποστολής.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ντεστάνογλου, Καλαφάτ (77′ Μπελάι), Μιρέν, Ρ. Γιλμάζ, Κ. Γιλμάζ,  Καγιάρ, Ναγίρ (90′ Καλαφάτ), Οκτάι, Τσινάρ, Λενς, Σεγκτζίν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46′ Κότσαρης), Γιόχανσον (74′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (46′ Νούνες), Πούγγουρας (74′ Μαυρομμάτης), Ινσούα (74′ Ζαγαρίτης), Δώνης (82′ Θεοχάρης), Ζαχίντ (82′ Κόναν), Χατζηθεοδωρίδης (61′ Μολό), Κολοβός (46′ Κουρμπέλης), Χατζηγιοβάνης (61′ Καμπετσής), Μακέντα (82′ Βέργος).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ