Με μόνη απουσία του Πέλκα στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Ξάνθη (1/3, 19:00) για την 26η αγωνιστική της Super League 1 και ο Άμπελ Φερέιρα δεν θα υπολογίζει στον Δημήτρη Πέλκα.

Ο “Δικέφαλος” προέρχεται από την κρίσιμη εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της “χρονιάς” και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμαστούν πράγματα από τον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει πλέι οφ και των συνεχόμενων δύσκολων αγώνων.

Ο Έλληνας επιτελικός μέσος μπορεί να κατάφερε να προπονηθεί, αλλά οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς συνεχίζονται και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, σε ένα παιχνίδι που δεν αναμένεται να λείψει.

O Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και ο Λέο Ζαμπά παρέμειναν εκτός προπόνησης, συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ