Με τρεις απουσίες ο Παναιτωλικός στο «Αθανάσιος Διάκος»

Για την 1η αγωνιστική των Play-out  ο Παναιτωλικός μετά από την καραντίνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία. Οι Αγρινιώτες-που είναι στους 17 βαθμούς- θέλουν την νίκη για να αποκτήσουν μια σχετική ασφάλεια από τον Πανιώνιο ο οποίος επικράτησε με 1-0 επί του Βόλου με τους Νεοσμυρνιώτες να φτάνουν στους 14ης βαθμούς

Ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει τα «καναρίνια» χωρίς Ντάλσιο ο οποίος  συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και αυτόματα θα εκτίσει την ποινή στο σημερινό ματς. Επίσης εκτός είναι οι Κνετ και Ταχάρ λόγω μικροτραυματισμών.

Η προϊστορία με γηπεδούχο την Λαμία δείχνει τον Παναιτωλικό να έχει καλή παράδοση διότι σε τρεις αγώνες έχει φύγει αήττητος  έχοντας  μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Λαμία-Παναιτωλικός 2-2 (03/12/2017)

Λαμία-Παναιτωλικός 0-2 (02/02/2019)

Λαμία-Παναιτωλικός 0-0 (07/10/2019)

Αναλυτικά η αποστολή: Άλβαρες, Αριγίμπι, Γιαννακόπουλος, Κέβιν, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ