Με τριάρα «καθάρισε» την Φροζινόνε η Γιουβέντους

Νικήτρια αναδείχθηκε η Γιουβέντους κόντρα στην Φροζινόνε με το επιβλητικό 3-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Γιουβέντους συνεχίζει αήττητη και κυριαρχεί στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος με 66 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της τη Νάπολι με 14, προς το παρόν, βαθμούς διαφορά. Αντιθέτων, η Φροζινόνε βρίσκεται στην προτελευταία θέση και «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Αλέγκρι «καθάρισε» από νωρίς το ματς με τα γκολ των Ντιμπαλά, Μπονούτσι και στη συνέχεια του Ρονάλντο και πλέον εστιάζει την προσοχή της στο ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη για τους «16» του Champions League, την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο αγώνας

Με το… καλησπέρα οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, όταν μόλις στο 6ο λεπτό ο Ντιμπαλά με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία του Σπορτιέλο και έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να γράψει το 2-0 ο Ρονάλντο, από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Φροζινόνε.

Στο 16’ η Γιουβέντους κέρδισε κόρνερ και το επόμενο λεπτό μετά την εκτέλεση, η μπάλα βρήκε τον Μάντζουκιτς και αυτός με τη σειρά του την έστειλε στο δοκάρι και έσωσε ο Σπορτιέλο, αλλά στην επαναφορά ο Μπονούτσι σκόραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Τσιάνο στο 32’ έστρωσε ωραία τη μπάλα στον Τσιοφάνι κα αυτός με κεφαλιά έστειλε άουτ τη μπάλα.

Οι γηπεδούχοι μετά το 2-0 φάνηκε να κατεβάζουν τους ρυθμούς τους και δεν ήταν τόσο απειλητικοί.

Ο Ρονάλντο στο 37’ έστειλε άουτ τη μπάλα, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιάνο έχασε τρομερή ευκαιρία να σκοράρει, καθώς η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Στο 50΄ο Ρονάλντο έβγαλε την πάσα στον Κεντίρα και εκείνος σούταρε, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Σπορτιέλο.

Ο Ρονάλντο στο 63’ με δεξί σουτ πέτυχε το 3-0 και ο Πορτογάλος άσος έφτασε τα 19 γκολ για την φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι πήραν μια σπουδαία νίκη στο Τορίνο και πλέον αφοσιώνεται στον αγώνα με την Ατλέτικο, την ερχόμενη Τετάρτη.

Κίτρινες: Τζαν, Σαλάμον, Μολινάρο, Κασάτα, Κανσέλο

Γιουβέντους: Στσέσνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι (70’ Κάσερες), Ντε Σίλιο, Κεντίρα, Μπεντανκούρ, Τζαν (81’ Πιάνιτς), Ντιμπαλά, Ρονάλντο (64’ Μπερναντέσκι), Μάντζουκιτς

Φροζινόνε: Σπορτιέλο, Καπουάνο, Κασάτα, Τσίμπσα (78’ Γκόρι), Τσιάνο, Τσιοφάνι (58’ Πιναμόντι), Γκολντανίγκα, Μολινάρο, Σάλαμον, Βιβιάβι, Ζαμπάνο (83’ Παγκανίνι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ