Μπάσκετ Γυναικών: Στην τουρκική Καϊσέρισπορ η Τζάκι Γέμελος

Στην τουρκική Καϊσέρισπορ θα συνεχίσει την καριέρα της η Τζάκι Γέμελος.

Η διεθνής γκαρντ, η οποία τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, κατέκτησε το πρωτάθλημα και αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια της Α1 γυναικών, ανακοίνωσε τη μεταγραφή της μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτή, ευχαριστεί τους φίλους των “ερυθρολεύκων” και τονίζει πως θα ήθελε στο μέλλον να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ανάρτησή της:

Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω στην Τουρκία πριν τελειώσω την καριέρα μου στο μπάσκετ. Είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, αν όχι το κορυφαίο πρωτάθλημα στο εξωτερικό για το μπάσκετ γυναικών. Είναι τρελό γιατί ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα αυτή τη σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα και την καριέρα μου. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό για μένα να παίξω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που θα πάω στην Καϊσέρισπορ αυτή τη σεζόν. Για όλους τους φίλους μου στον Ολυμπιακό, είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα ξαναπαίξω. Απλά όχι αυτή τη σεζόν. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και σας ευχαριστώ για την αξέχαστη σεζόν πέρυσι. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθώ στη νέα μου ομάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία για το τουρκικό πρωτάθλημα και την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι ‘ αυτό και ανυπομονώ να αρχίσουμε δουλειά! 8η χρονιά στο εξωτερικό… Τελικά Τουρκία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ