Νίκες για τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, γκολ ο Σκιάδας για την Κ17

Στο πρωτάθλημα υποδομών Κ19 και Κ17 νικηφόρα ήταν τα αποτελέσματα για τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα Κ19 των καναρινιών υποδέχτηκε την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού παίρνοντας την νικη με 4-2 . Οι γηπεδούχοι παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο προηγήθηκε στο 8’ με τον Νταλακούρα. Το 2-0 το σημείωσε ο  Καββαδία στο 43’. Στην συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ένα δίλεπτο για να ισοφαρίσουν.  Η αντίδραση των Αγρινιωτών ήταν άμεση  με σκόρερ ξανά τον Καββαδία   στο 49’. Ενώ στις  καθυστερήσεις του αγώνα ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πλέον ο Παναιτωλικός είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Γιαννιώτης Δ., Μπακαδήμας, Νταλακούρας (55’ λ.τ. Τσιαντής), Φυτόπουλος, Φραντζέσκος (84’ Πανταζής), Σκόνδρας, Διγκόζης (64’ Αλομπισάτ), Καββαδίας.

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού στο Emileon επικράτησε επίσης με 4-2 της ΑΕΛ, η οποία προηγήθηκε δύο φορές. Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Τρομπούκης, Κωνσταντόπουλος, πέτυχαν τα γκολ. Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Νταλιάνης (74’ Παπαχρήστος), Γιάκος, Κωνσταντόπουλος, Δήμος, Σκιαδάς, Μπελεβώνης (89’ Λαζαρίδης), Θεοτοκάτος, Καρατσόλης (64’ Λάκκας), Ντούλιας, Τρομπούκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ