Νίκησε και παρέμεινε στην τριάδα η Λιλ

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Γαλλία, η Λιλ νίκησε 2-1 την Μονπελιέ και παρέμεινε στην 3η θέση (έχει 2 περισσότερα παιχνίδια απο την Ρεν), ενώ η Μονπελιέ έχασε την ευκαιρία για να πλησιάσει στην 4αδα.

Λιλ- Μονπελιέ 2-1

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλον τον αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες, ήταν καλύτεροι απο την Μονπελιέ, παραλίγο να πληρώσουν την αστοχία τους, όμως λυτρώθηκαν στο 84΄απο τον Σάντσες.

Η Μονπελιέ απο την πλευρά της έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Ρεν στην 4η θέση και παρέμεινε στην 10η με 24 βαθμούς.

Στο 8′ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή του ματς, όταν ο Ικονέ μετά από ατομική προσπάθεια απείλησε τον Ρούλι, αλλά ο τερματοφύλακας της Μονπελιέ, άλλαξε την πορεία της μπάλας κρατώντας την εκτός εστίας με την απόκρουση του.

Η Λίλ κέρδισε πέναλτι στο 37΄και τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με τον Ικονέ, που νίκησε  έτρεξε τον Ρούλι για το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπαμπά αφού αρχικά έκανε καλό κοντρόλ  έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά του τέρματος αναγκάζοντας τον Ρούλι σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λιλ κυριάρχησε και μπήκε δυνατά και στο δεύτερο. Στο 50΄ο Ικονέ που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου δοκίμασε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75΄η Μονμπελιέ στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Μολέτ έβγαλε την Πάσα στον Ντελόρ και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μενιάν για το 1-1.

Στο 80΄η Μονπελιέ είχε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή με τον  Άντι Ντελόρ που βρέθηκε τετ-α-τετ, αλλά δε κατάφερε να νικήσει τον Μενιάν.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο O Ρενάτο Σάντσες με μια ατομική ενέργεια και ένα έξοχο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε 2-1 και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Λιλ: Μενιάν, Τσελίκ, Φόντε, Γκάμπριελ, Μπράνταριτς, Άντρε, Σουμαρέ(75΄Ρόσα), Σάντσες,Ικονέ, Μπαμπά(83΄Αραούζο), Όσιμεν,

Μονπελιέ: Ρούλι, Ταλέκ, Χίλτον, Κονγκρέ, Σουκέ, Σαβανιέρ, τσονταρντ, Ογιόνγκο (70′ Ρίστιτς) Μολέτ, Λαμπόρντ (70′ Σκούτελιτς), Ντελόρ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ