Νίκη τίτλου η Μπάγερν

Μια δύσκολη νίκη πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Γκλάντμπαχ με 2-1 ενόψει της 31ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και σχεδόν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Ζίρκε μετά από λάθος της άμυνας της Γκλάντμπαχ.

Η απάντηση της Γκλάντμπαχ ήρθε έντεκα λεπτά αργότερα, η Μπορούσια πλαγιοκώπησε την Μπάγερν και στην σέντρα που έγινε ο Παβάρ δεν απομάκρυνε σωστά και σκόραρε στην εστία της ομάδας του.

Όμως, οι Βαυαροί για άλλη μια φορά την φετινή χρονιά βρήκαν λύση στο 86′ με τον αναγεννημένο Λεόν Γκορέτσκα ύστερα από ασίστ του Παβάρ.

Οι συνθέσεις:
Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Παβάρ, Αλάμπα, Ερνάντες (Ντέιβις 62′), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Πέρισιτς ( Μαρτίνες 88′), Κουισάνς (Κομάν 62′), Ζίρκε (Ριέντ 77′)

Γκλάντμπαχ: Σόμερ, Ελβέντι(Γιάντσε 46′), Γκίντερ, Λάινερ, Μπενσεμπαϊνί, Νιέντχαους, Χόφμαν, Κράμερ, Τουράμ(Εμπολό 10′)(Μπένες 83′), Χέρμαν (Γουέντ 70′), Στίντλ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ