Πάτησε κορυφή η “Βασίλισσα”

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Αλαβές με 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την «Βασίλισσα», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Laliga.

Οι Μερένγκες αν και έφυγαν δύσκολα με το διπλό κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και υπό βροχής,  έγιναν η δεύτερη μόλις ομάδα που πέρασε νικηφόρα από το “Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα”.

Η Ρεάλ είχε την πρώτη ευκαιρία μόλις στον 10’ να ανοίξει το σκορ, η μπάλα βρήκε στον Ναβάρο και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του γκολκίπερ της Αλαβές, ο οποίος δεν μπορεσρνα αντιδράσει.

Στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε καμία ομάδα να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ράμος να πετυχαίνει το 0-1.

Στο 52’ ο Κρόος ανέλαβε της εκτέλεση φάουλ, ο Ράμος σηκώθηκε για την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πατσέκο για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Το μόνο που κατάφερε η Αλαβές ήταν να ισοφαρίσει στο 66’, με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκα Πέρεθ, να στέλνει την μπαλα στην αριστερή γωνία του Αρεολά και να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους Βάσκους, σημειώνοντας το 8ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Οι πανηγυρισμοί δεν κρατήσαν για πολύ, καθως τρία λεπτά αργότερα στο 69’ ο Ίσκο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα βρήκε το δοκάρι μετά  την απόκρουση του Πατσέκο και με προβολή ο Καρβαχάλ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Ρεάλ, για το τελικό 1-2.

Μέχρι το τέλος η Αλαβές προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, μάταια όμως και έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε τρεις πόντους στην βαθμολογία της, παίρνοντας πρώτη με 31 βαθμούς.

Σκορερ: 66′ πεν. Πέρεθ / 52′ Ράμος, 69′ Καρβαχάλ

Αλαβές: Πατσέκο, Αγκιρεγκαρίμπιρια, Λαγκουάρδια, Ναβάρο, Ντουάρτε, Βιδάλ, Πίνα ( 76′ Πονς), Γουακάσο (82′ Γκαρσία), Ριόχα (60′ Μπερκ), Πέρεθ, Χοσέλου

Ρεάλ Μαδρίτης: Αρεολά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (80′ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Κρόος, Ισκο, Μπέιλ (67′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ