Πλήρωσε την αλαζονεία του ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Σλόβαν Μπρατισλάβα στη Σλοβακία, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφς του Europa league.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” αν και είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να σκοράρει και πλήρωσε με γκολ την αδράνεια και την ολιγωρία του στην άμυνα. Αν και ανώτερος, δεν προσπάθησε όσο θα έπρεπε να σκοράρει και ….κούρασε με την επιθετική του απόδοσή, καθώς είχε ανούσια κατοχή της μπάλας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν με 1-0 και πλέον θα πρέπει να νικήσουν στην Τούμπα και να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ, ώστε να προκριθούν στους ομίλους του Europa league. Δοκάρι είχε στο 7ο λεπτό ο Ζαμπά, στην κυριότερη του ευκαιρία στον αγώνα.

Μοιραίος στο τέλος και ευθύνεται στο γκολ ο Πασχαλάκης, καθώς του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και ο Αμπενα μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα (94ο λεπτό).

Θα απουσιάσει από τη ρεβάνς ο Μάτος, καθώς συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Κάρτες: 70′ Μεντβέντεβ, 79′ Αμπένα, 79′ Λιούμπιτσιτς / 45′ Μάτος, 76′ Κρέσπο, 79′ Ντούγκλας, 90+7′ Άκπομ.

ΣΛΟΒΑΝ (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Μεντβέντεβ, Αμπένα, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς (77′ Νόνο), Λιούμπιτσιτς, Τσάβριτς (54′ Ραφαέλ Ρατάο), Χόλμαν, Ρασάγια (87′ Ντάνιελ), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Καντουρί, Εσίτι (76′ Ντούγκλας Αουγκούστου), Ζαμπά, Πέλκας (66′ Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (80′ Στοχ), Άκπομ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ